Kisah mak dating

Muka dia ala chinese look, bodi mantap slim mcm anak dara.

Nak dijadikan cerita, aku pergi dating ngan dia kat kl,...

Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain...

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu.

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota.

sebenarnya tu salah satu telekung kesukaan arwah mak aku dulu..

Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan.

Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la.

sampai ada masa aku gi letak kat belakang2 [kat laci simpan telekung] sebab kalau yang tu dok depan.jer lah nanti aku sauk dulu nak pakai..

lagi2 yang kiterang tengok peberet mak aku pakai selalu.. banyak jugak yang elok2 kiterang wakafkan kat tempat2 macam Rnr kecik2 atau tempat2 yang perlu..dapat jugak lah mak aku saham nya kan bila orang pakai bawak ibadat..

Search for kisah mak dating:

kisah mak dating-81kisah mak dating-60

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku mintak satu nombor awek dengan Shikin, iaitu bohsia cilik dulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “kisah mak dating”

  1. “Hello Nicholas, it is Selena Gomez,” the 25-year-old “So I know what you’re doing and I would like to remind you of a time where we all went to Central Park together, it was definitely over 10 years ago.